Een onvoorziene weergave van laser ontharing

Voor die behandelmethode is het essentieel dat de huid ook niet donkerder is dan een kleur over het hoofdhaar ofwel via zonlicht gebruind is. De haren mogen niet te iel (gemakkelijk dons), blond, grijs ofwel rossig zijn.

raakt u al zongebruind en blijft de bruining lang aanwezig? Wacht dan alsnog een aantal weken betreffende een laserbehandeling tot u de oorspronkelijke teint weer retour heeft. Om uw oorspronkelijke teint sneller retour te krijgen kan het allerbeste door twee a 3 maal ieder week de ontharingsgebied voorbereiden (scrubben) betreffende ons lichte/zachte scrub peeling een gevoelige huid met fijne korrels. Ofwel raadpleeg de huidtherapeute vanwege raadgeving voor twijfel.

Hierbij is ons zeer dunne naald in dit haarzakje gebracht en wordt die via geneesmiddel betreffende hitte vernietigd. Die methode duurt heel lang en is pijnlijker dan verzorging met laser, doch kan zijn immers passend vanwege personen met lichte haren. Vind ons kliniek

Heel wat behandelaars raden aan om enige weken vanwege een ingreep dit te behandelen huidgebied zoveel geoorloofd buiten zonlicht te behouden. Blootstelling aan zonlicht maakt een laserbehandeling minder doelmatig en mag bovendien een kans op complicaties vermeerderen.

En slechts ons deel met al dit zichtbare haar bevindt zich in een groeifase en verdwijnt voorgoed. Daarom zijn er enkele behandelingen.

• Relatief kort proces; • Bestemd wegens grotere oppervlakken; • Wordt wanneer pijnloos ondervinden; • Kortere hersteltijd na de verzorging vervolgens verschillende ontharingsmethodes.

Dit verschil tussen laser en IPL is dat een laser gebruik maakt met één sterke lichtkleur (golflengte), en dat bij IPL flitsen met verscheidene soorten lichtkleuren worden aangewend. hier Verzorging met laser kan zijn vaak effectiever dan betreffende IPL, doch immers duurder en vaak wat onprettiger. Meer bekijken: Verschil tussen laser ontharen en IPL

Dit mag via mensen zodra onprettig worden meemaken. Een mate van prikkeling is deels afhankelijk met de locatie aangaande een laserbehandeling. Zo kan zijn dit gebied rondom de bikinilijn gevoeliger dan de huid op onderbenen.

Naast IPL-therapie is er ook alsnog een gelegenheid teneinde radiogolven te benutten voor dit ontharen. Die kan gebruikt worden wanneer haartjes te licht ofwel iel bestaan wegens behandeling betreffende laser. Tot slot kun jouw jouw tevens elektrisch laten ontharen.

Na een operatie mag je regelrecht weer alles verrichten wat je wilt. Een huid mag enkele uren tot een dag rood of gevoelig zijn. Betreffende paracetamol of ons koud kompres mag je een kwetsbaarheid verlichten. Tevens mogen er korte korstjes ontstaan. Dit kan zijn tijdelijk en verdwijnt na enkele dagen.

Teneinde echt te zijn dat ons groot deel aangaande de niet-behandelde haarzakjes bij een eerstvolgende treatment wel in een groeifase is, hanteren wij een rustperiode met ongeveer 6 tot 8 weken tussen een laserontharingen.

Bij Jasmine Laser Clinics begint u altijd met een persoonlijk intakegesprek. Hierin leggen wij uit wat u kunt verwachten, hoe ontharen met de Soprano Ice laser werkt en wat de condities bestaan voor een behandeling.

Voordat de verzorging begint zullen ook je wanneer de behandelaar ons zonnebril opkrijgen die beschermt anti de laserstraling. Ook gaat de huid vaak worden gekoeld met ons speciale gel, of een koelingsapparaat. bekijk hier Het zorgt er vanwege dat een laser geen beschadiging met de huid aanbrengt, en dat de haartjes beter verwijderd geraken.

Enkele haarzakjes zitten in de groeifase. Welke worden dit meest aangepakt via de verzorging. Teneinde een verschillende haarzakjes verder aan te pakken, moet een behandeling na enkele weken herhaald worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *